Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atentatele teroriste de la Paris Francezul kamikaze deținea un bar în Bruxelles

ro

17 Nov, 2015 07:31 1998 Marime text
 
Potrivit mass-media din Belgia, unul dintre teroriștii kamikaze care s-a aruncat în aer vineri seară la Paris, Brahim Abdeslam, deținea un bar din Molenbeek care era un „punct de consum de stupefiante”, potrivit deciziei de închidere afișate pe ușă localului, scrie AFP.
 
În cursul unui control efectuat la 14 august la barul „Les Béguines”, care conform cotidianului L'Echo a fost declarat la 10 martie 2013 de Brahim Abdeslam, poliția a constat un „miros puternic de stupefiante”, se arată în decizia poliției, notează agerpres.ro.
 
„Unitatea comercială este utilizată pentru consumul de substanțe halucinogene interzise”, se menționează într-un document semnat pe 2 noiembrie de primarul din Molenbeek, François Schepmans.
 
Poliția a mai constatat prezența a „numeroase scrumiere, dintre care unele conțineau joint-uri parțial consummate” și că „mai mulți clienți erau în posesie de droguri”, potrivit aceleiași surse.
 
Ca urmare a raportului, autoritățile locale au ordonat la acea dată „închiderea pentru public a localului”, pentru o „durată de cinci luni cu începere de la 5 noiembrie 2015 până la 4 aprilie 2016”.
 
Vă reamintim, că Brahim Abdeslam, în vârstă de 31 de ani, a fost unul dintre bărbații kamikaze care s-a aruncat în aer în fața unui bar, vineri seară într-un cartier din estul Parisului. Acesta închiriase o mașină înmatriculată în Belgia, care ulterior atacurilor teroriste a fost găsită la Montreuil, în apropiere de Paris. La bordul autoturismului au fost găsite trei puși kalașnikov, 11 încărcătoare goale și cinci pline. 



Sursa foto: 20minutes.fr
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii