Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:17 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atac la PSD Tandemul Ponta-Dragnea, unic în lume

ro

09 Oct, 2015 20:01 1362 Marime text
Copreședintele PNL Alina Gorghiu continuă atacul la PSD, punând accent pe problemele penale cu care se confruntă Liviu Drganea și Victor Ponta.

„Alegerile interne din PSD care vor începe duminică vor adânci și mai mult criza profundă de identitate și viziune în care se găsește stânga politică. Cu un premier trimis în judecată și un președinte care nu mai știe cum să nu se identifice cu criza guvernamentală, PSD nu mai are nimic credibil de spus României. Liviu Dragnea și Victor Ponta își sunt prizonieri unul altuia, în cadrul unui tandem unicat în lume. Acesta este PSD în acest moment. Un partid care nu se poate reforma și care disprețuiește democrația, în toate sensurile ei. PSD nu respectă nici dreptul la vot al diasporei, nici al românilor care nu au putut să-și aleagă noii reprezentanți locali în cadrul alegerilor parțiale, nici ai propriilor parlamentari, blocați în băncile Parlamentului la moțiunea de cenzură și nici măcar ai propriilor membri cărora li s-a oferit o singură candidatură", a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

Totodată, liderul PNL spune că ceea ce respectă și iubește PSD este abuzul „de ori ce tip, fie că vorbim de suspendarea unor legi electorale, pentru a racola primari, fie de propagandă și dezinformare. Din toate acestea România rămâne cu o mare problemă de imagine externă, cu instituții nefuncționale și cu o guvernare compromisă în fața partenerilor social-economici interni".

Sursa foto: aktual24.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii