Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:37 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atac de panică UPDATE.Exclusiv. Patru persoane au rămas blocate în Roata din parcul de distracții de la Neptun!

ro

02 Jul, 2016 21:59 9313 Marime text
Patru persoane au trecut printr-o spaimă de neimaginat, în urmă cu puțin timp, în stațiunea Neptun. Oamenii și-au petrecut timpul prin magazine și, la un moment dat, au vrut să încerce mașinăriile din stațiune. Ei au urcat în Roată, una dintre atracțiile parcului, care, după ce s-a rotit de câteva ori, s-a oprit, iar oamenii au rămas blocați în ea. Ei au cerut ajutorul autorităților, sunând la 112. Pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea s-au mobilizat imediat. O mașină de la ISU se îndreaptă spre Neptun. 

UPDATE 2, 3 iulie, ora 14.11

Dumitru Marian,
administratorul parcului Neptun Prichindel, a făcut următoarele precizări:
 
„În calitate de administrator al parcului Neptun Prichindel, solicit dezmintirea articolului publicat ieri 02.07, întrucât incidentul amintit de dvs. nu s-a petrecut în parc Neptun Prichindel, ci în staţiunea Jupiter. Dovada este sesizarea făcută către ISU, care la ora 22.23 erau prezenţi în staţiunea Jupiter la utilajul în cauză. Roata pe care o deţinem în parcul Neptun Prichindel a funcţionat în intervalul 18.00 – 24.00 fără oprire şi fără incidente. Pe data de 2 iunie, în parcul  Prichindel Neptun nu a avut loc nici un fel de incident“, ne-a scris Dumitru Marian. 
Facem precizarea că pompierii de la ISU Dobrogea au fost solicitaţi în staţiunea Jupiter şi nu staţiunea Neptun, aşa cum s-a vehiculat iniţial.

UPDATE, ora 22.09:

Din primele informații, s-a întrerupt curentul electric, iar mașinăria s-a oprit. Oamenii s-au speriat și au intrat în panică. Unii au început să strige după ajutor. Din fericire, curentul electric a venit după circa 15 minute și Roata s-a pus în mișcare. 

Pompierii ISU s-au întors din drum, nemaifiind nevoie de intervenția lor. Oamenii spuneau că le tremurau genunchii când au coborât din Roată. 

Citeşte şi:

Precizări ale administratorului parcului de distracţii Neptun Prichindel
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii