Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:55 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astra, în turul al treilea al Europa League

ro

23 Jul, 2015 23:44 1718 Marime text
 
Asta Giurgiu s-a calificat în turul al treilea preliminar al Europa League la fotbal, joi seara, după ce a terminat la egalitate cu formația scoțiană Inverness Caledonian Thistle, 0-0, pe stadionul ''Marin Anastasovici'' din Giurgiu, în manșa secunde a turului doi preliminar. În prima manșă Astra s-a impus cu scorul de 1-0, prin golul lui Constantin Budescu.
 
Oaspeții au controlat prima repriză din punct de vedere teritorial, arătând o circulație bună a mingii, dar mai puțină forță de penetrare. În finalul primei părți, deținătoarea Cupei Scoției și-a creat două situații de gol, dar Lung a reținut mingea trimisă cu capul de Dorran (43), iar apoi a scos de sub transversală balonul expediat de Christie (45+1), cu un șut din afara careului.
 
Astra, inexistentă în prima repriză, a ieșit la joc după pauză și Budescu a trimis primul șut pe poartă al giurgiuvenilor (51), fără emoții pentru Owain Williams. Tot Budescu a ratat șansa deschiderii scorului (54), șutul său în forță fiind respins de portarul galez. Owain Williams a intervenit salutar și la mingea expediată surprinzător din unghi de Junior Morais (65), care se îndrepta spre vinclu. Geraldo (66) a creat și el pericol la poarta oaspeților, dar a reluat alături de țintă cu capul.
 
Inverness, locul trei în ediția trecută a campionatului Scoției, a beneficiat de o singură șansă notabilă (76), când Dorran a reluat slab și nu l-a putut învinge pe Lung.

Sursa: AGERPRES
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii