Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:41 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astazi va fi iarna in toata regula Vezi ce ne asteapta in urmatoarele zile

ro

14 Dec, 2010 12:48 1237 Marime text
Ninsori temporare apar cam peste tot, iar in sud-est se inteteste si vantul. In Dobrogea vin cativa fulgi si temperaturile raman modeste. Pe litoral mai sunt sanse de lapovita, deci si de polei.

Va ninge in mai multe reprize si mai sus, in nordul Munteniei sau in sudul Moldovei. Termic, stam mai rau decat ieri: maximele raman sub 0 grade.

In Bucovina si in nordul Moldovei, regimul termic ramane cam la fel - aspru, ce-i drept -, dar sunt asteptate si ceva ninsori.

In Transilvania nordica si prin Maramures, cam aceeasi situatie: foarte frig si ninsori temporare.

Va mai ninge si prin vestul tarii. Temperaturile scad simtitor fata de ultimele zile.

Vremea se raceste si in zona centrala. O sa ninga si o sa fie foarte frig.

In sud-vest: mai frig ca ieri si atmosfera inchisa. Ninsorile vor fi mai abundente in zona de munte. In restul Olteniei ar putea lipsi, deocamdata.

In sud: vreme rece si ninsori in mai multe serii. La noapte, se raceste si mai rau!

In Bucuresti tremuram mai tare ca pana acum si sunt semne de ninsoare mai ales peste zi. Maxima se opreste la un 1-2 grade cu plus si barometrele indica o crestere usoara a presiunii.

La munte o sa ninga mai ales in Muntii Banatului, in zona Meridionalilor si in Orientali. De fapt, doar Apusenii ar putea fi ocoliti de ninsoare. Temperaturile scad peste tot.

Prognoza de miercuri pana vineri

Miercuri vremea va deveni deosebit de rece, geroasa noaptea si dimineata in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi temporar noros si ziua va mai ninge, indeosebi la munte, in centrul si estul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -8 si 2 grade, iar cele minime se vor situa, in general, intre -17 si -7 grade.

Joi vremea se va mentine geroasa, mai ales noaptea si dimineata, in nord, nord-vest si centru. Cerul va fi mai mult noros in jumatatea de sud a tarii, unde va ninge local indeosebi spre seara si noaptea. In restul teritoriului innorarile vor fi temporare, iar ninsorile izolate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -10 si 0 grade, mai ridicate pe litoral, dar posibil si usor mai coborate in Transilvania. Temperaturile minime se vor situa in general intre -14 si -4 grade.

Vineri vremea se va mentine rece, local geroasa dimineata si noaptea. Cerul va fi mai mult noros si va ninge pe arii relativ extinse in sudul si estul tãrii si local in centru. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -8 si 2 grade, iar cele minime intre -12 si -4 grade.

Sursa:stirileprotv.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii