Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:48 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astăzi, slujbă de pomenire pentru Jean Constantin, la Cimitirul Central Constanţa (galerie foto+video)

ro

25 May, 2017 10:01 11592 Marime text
Mâine, se împlinesc şapte ani de la moartea marelui actor Jean Constantin, iar astăzi, începând cu ora 11.00, are loc o slujbă de pomenire la Cimitirul Central Constanţa, alături de familie şi toţi cei care doresc să-l comemoreze, se anunţă pe reţeaua de socializare Facebook.
 
Jean Constantin şi-a trăit ultimele luni din viaţă mai mult prin spitale. În mai multe rânduri, actorul a fost internat din cauza problemelor cardiace, iar pe 26 mai 2010, la vârsta de 83 de ani, şi-a dat ultima suflare, la Constanţa.

Printre personajele cărora le-a dat viaţă se numără cele din seria „B.D. (Brigada Diverse)”, din filmele de acţiune şi de comedie ale regizorului Sergiu Nicolaescu, din „Eu, tu şi… Ovidiu”, „Chiriţa în Iaşi”, „A doua cădere a Constantinopolului”, „Cum mi-am petrecut sfârşitul lumii” sau din serialele de televiziune „Toate pânzele sus” şi „Revolta Haiducilor”.

Ultimele filme în care actorul a apărut pe marele ecran sunt ''Supraviețuitorul'' (2008) și ''Poker'' (2010), ambele în regia lui Sergiu Nicolaescu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii