Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:46 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astăzi, FC Viitorul întâlneşte la Ovidiu ASA Tg. Mureş

ro

02 May, 2016 08:07 2110 Marime text
FC Viitorul întâlneşte astăzi la Ovidiu, pe terenul principal de la Academia „Gheorghe Hagi”, echipa ASA Tg. Mureş, în etapa a noua (penultima) a turneului play-off al Ligii 1. Meciul începe la ora 18.00. Cele două echipe sunt singurele care nu au câştigat niciun meci până acum în play-off, ocupând ultimele două locuri în clasament: FC Viitorul - locul 5 (cu 25 de puncte), ASA - locul 6 (cu 22 de puncte), astfel că miza partidei de astăzi este ocuparea poziţiei a cincea în ierarhie.
 
„Urmărim cele trei puncte, jucăm acasă. Încercăm să facem un meci bun şi să obţinem prima victorie”, a declarat managerul tehnic al FC Viitorul, Gică Hagi, care nu-i are la dispoziţie pentru acest meci pe Vlad Rusu şi Răzvan Marin, suspendaţi, în vreme ce Florin Cernat nu e pus la punct din punct de vedere fizic după o accidentare.

Biletele de intrare la meci costă 40 de lei (la tribuna 0), 30 de de lei (la tribuna I), 20 de lei (la tribuna a II-a) şi 10 lei (la peluze). O singură persoană poate chiziţiona de la casele de bilete maximum patru tichete. Astăzi, biletele se găsesc la case de bilete de la stadion, în intervalul orar 12.00 - 19.00.

Şi la acest meci FC Viitorul va asigura suporterilor care nu au mijloc de transport personal autocare tip cursă specială (tur - retur), cu itinerariul Palatul Copiilor (Constanţa) - Stadion Central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarele vor pleca din Constanţa  la ora 17.00. Returul va fi asigurat imediat după încheierea partidei.

Sursa foto: Academia Hagi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii