Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:00 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asociaţia United Hands România organizează un eveniment cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului

ro

21 May, 2015 12:08 2589 Marime text
Asociaţia United Hands România organizează la Constanţa, de peste 15 ani, evenimente pentru copiii centrelor de plasament din întreg judeţul şi pentru persoane sau comunităţi aflate în situaţii de risc de orice fel.
 
Cu ajutorul acestor evenimente şi cu sprijinul mediului de afaceri local sau naţional, se construişte copiilor un mediu cald, familial, în care sunt înconjuraţi de prieteni. 
 
„În 2015 dorim să le oferim o zi de 1 Iunie în care să nu simtă lipsa unei familii. Distracţia, zâmbetele, activităţile recreative şi educative vor fi în prim plan, iar cei mici vor fi ghidaţi în toate activităţile Asociaţiei United Hands România, de parteneri, colaboratori şi sponsori. Şi în acest an, cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, reprezentanţii Asociaţiei United Hands România organizează evenimentul anual, dedicat celor peste 300 de copii aparţinând unor fundaţii private, organizaţii non-profit şi centre de plasament ale Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului  Constanţa“, au transmis reprezentanţii asociaţiei într-un comunicat remis ZIUA de Constanţa.
 
Evenimentul va avea loc în data de 30 mai la Complex Club Dunărea în Eforie Nord.
 
În acest an, de Ziua Internaţională a Copilului, alături de asociaţie vor fi pe Chef Michael Pascale.
 
De dimineaţă, timp de câteva ore, copiii alături de supraveghetorii centrelor, se vor juca pe plajă alături de voluntari, vor fi implicaţi în diverse activităţi educative şi recreative, vor fi incluşi într-o competite de tir Airsoft cu sprijinul partenerilor de la Paintball & Airsoft Arena, vor primi în dar un spectacol caritabil în incinta Complexului Hotelier Dunărea, cadouri din partea sponsorilor, iar la final vor servi o masă caldă alături de voluntarii, colaboratorii şi partenerii asociaţiei, dăruită tot cu sprijinul sponsorilor.
 
Chef Michael Pascale va prepara cu o zi înainte, câteva deserturi surpriză pentru cei 300 de copii invitaţi la evenimentul organizat de Asociaţia United Hands România. În ziua evenimentului Michael Pascale va susţine un cooking show pentru toţi cei 500 de invitaţi.
 
În timpul evenimentului, înainte sau după servirea prânzului copiilor,  vom integra show-ul culinar de o ora şi jumătate maxim, în care Chef Michael Pascale va realiza demonstraţia live în faţă copiilor şi le va pregăti copiilor aceleaşi deserturi pe care le vor servi la masă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii