Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:22 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asociaţia Patronală Mamaia Staţiunile ar putea dispărea dacă se continuă retrocedarea terenurilor

ro

14 May, 2013 20:37 1292 Marime text
Preşedintele Asociaţiei Patronale Mamaia, Nicolae Bucovală, spune că staţiunile ar putea să dispară în câţiva ani dacă retrocedările de terenuri din zonele turistice vor continua.
 
"Ne trezim cu revendicări în staţiuni. Este extrem de grav ce se întâmplă la ora asta în staţiunile turistice unde în faţa hotelurilor vezi pe câte unul cu 400-500 de metri din anul 1912, a avut el acolo nu ştiu ce proprietate. Cred că acestea sunt numai aranjamente. Dacă vom continua să le dăm aceste loturi de pământ, eu vă spun că staţiunile nu vor mai fi staţiuni peste cinci ani şi vom discuta despre cu totul altceva", a declarat Nicolae Bucovală, marţi, într-o conferinţă de presă.
El a menţionat că sunt cazuri în care proprietarii de hoteluri află că terenul pe care se află unitatea respectivă este revendicat şi că nu mai pot face investiţii.
"Se trezesc colegi de-ai mei că au terenul de sub hotel revendicat, terenul de sub restaurant revendicat, în faţa hotelului parcarea este revendicată, cât credeţi că mai putem continua să investim în România? Sunt probleme care se ştiu foarte bine, se cunosc problemele în Justiţie. Degeaba câştigi la judecătorie şi la tribunal că ajungi la Înalta Curte pe alte speţe şi acolo am impresia că politicul dictează foarte bine. Eu cred că este momentul să spunem lucrurile pe faţă pentru că ne-am săturat. Am mai ridicat problema în presă şi am spus de ce nu li se dă la Fondul Proprietatea? De ce neapărat trebuie să distrugem staţiuni pentru că el a vrut aici?", a mai afirmat preşedintele Asociaţiei Patronale Mamaia.
Sursa: mediafax.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii