Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:33 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asociația Națională Cultul Eroilor Regina Maria-Filiala Județeană Constanța are personalitate juridică. Fondator este un cunoscut colonel

ro

05 Jul, 2017 07:44 4983 Marime text
Pe rolul Judecătoriei Constanța-Secția Civil a fost înregistrat, la 22 iunie, dosarul cu număr unic 17676/212/2017, având ca obiect acordare personalitate juridică.

Completul CAF1, a admis cererea petentului și ieri a făcut publică

Solutia pe scurt

”Admite cererea formulată de către petentul Macovei Remus, iar în consecinţă:
Dispune înscrierea în registrul asociaţiilor şi fundaţiilor ce se găseşte la grefa Judecătoriei Constanţa, a Filialei Constanţa a Asociaţiei Naţionale Cultul Eroilor Regina Maria cu sediul în municipiul Constanța, județul Constanţa.

Dispune comunicarea la data când prezenta încheiere rămâne definitivă, a acesteia, împreună cu statutul şi actul constitutiv al asociaţiei pe seama Ministerului Justiţiei.

Dispune comunicarea prezentei, la data rămânerii definitive, Administraţiei Finanţelor Publice Constanţa.

Dispune comunicarea prezentei încheieri împreună cu o copie a actului constitutiv şi a statutului Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa. Cu drept de apel în termen de 5 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 03.07.2017.

Despre colonelul Remus Macovei

Este unul dintre cei mai activi ofițeri în rezervă din zona Dobrogei.
A scris mai multe cărți cu subiecte din istoria armatei dobrogene în care a activat, printre altele.

A fost comandant de batalion la Regimentul 34 Mecanizat Constanța din Topraisar, șef de stat major la Regimentul 35 Mecanizat Vasile Lupu, din Mihail Kogălniceanu, șef birou pregătire de luptă la Corpul 9 Armată, comandant de batlaioane la diferite unități miltare din județul Constanța.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Goran Ion 08 Jul, 2017 07:49 Felicitari d-le colonel pentru tot ce faceti! In amintirea anilor petrecuti impreuna la R. 36 Mc. Vasile Lupu va doresc mult succes in continuare!