Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:28 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asociația Litoral – Delta Dunării negociează aducerea de turiști israelieni în Mamaia

ro

24 Aug, 2010 20:20 1717 Marime text
Asociația Litoral - Delta Dunării negociează aducerea de turiști israelieni în Mamaia, începând cu anul 2011, a precizat, azi, într-o conferință de presă, președintele asociației, Corina Martin.

"Suntem în negocieri cu un mare tour operator israelian. Ne pregătim de lansarea unei curse charter Constanţa-Tel Aviv cu o frecevenţă de două sosisri pe săptămână, vorbim de 150 de pasageri pe zbor, de două ori pe săptămână înseamnă 300 de turişti israelieni care vin pe săptămână pe litoral, deocamdată numai în staţiunea Mamaia", a declarat Corina Martin.

Aceasta a precizat că israelienii au pus mai multe condiții, printre care se numără prezența cazinourilor, a spectacolelor de circ și a unei oferte bogate de excursii.

"A fost necesară încheierea unui contract cu un cazino din Mamaia, una dintre condiţii prezenţa cazinourilor - avem prea puţine, dar bine că le avem şi pe acelea. S-a mai pus problema selectării numai hotelurilor care au piscină, o altă condiţie prezenţa spectacolelor de circ, pentru că în Israel sunt interzise şi familiile cu copii sunt foarte încântate să-i ducă pe copii la circ şi foarte important o ofertă bogată de tururi locale, excursii în Deltă", a spus acesta.

În prezent există contracte încheiate cu tour-operatorul TUI, care prevede aducerea de turiști germani pe litoral. Prelungirea acestora se va decide la finalul sezonului.

Sursa: newsin.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii