Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:09 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asociaţia Judeţeană de Yachting Constanţa are o nouă conducere

ro

31 Mar, 2013 18:16 1459 Marime text

Vineri, 29 martie 2013, la Hotelul Sport, din Constanța, a avut loc cea de-a III-a Adunare Generală de Alegeri, a structurilor de conducere, consiliului director și coordonatorilor colegiilor şi comisiilor interne, ale Asociație Județene de Yachting (AJY) – Constanţa.

La ședință au participat ca invitaţi: Mihai Orzan, director executiv adjunct al Direcției Județene pentru Sport și Tineret, Reșit Emiran, responsabil de activitatea sportivă desfășurată de veliștii constănțeni, Robert Penciu, vicepreședinte al Federației Române de Yachting, reprezentanți ai cluburilor Electrica Constanța, Știința, Clubul Nautic Român, Yacht Club Regal Român și membri fondatori ai AJY.

După prezentarea dării de seamă, bilanţului contabil şi bilanțului activităților sportive desfășurate de cluburile de pe litoral, în anul 2012, precum și o schiţă sintetică şi deosebit de analitică în acelaţi timp a efortului, susţinut cu greu, pentru organizarea competițiilor și asigurarea premierii sportivilor. Au avut loc discuțiile libere, punct la care au apărut remarci cu o amprentă de nemulțumire faţă de nefinalizarea în timp a calendarului competițional al Federației Române de Yachting (FRY).

Punctul cinci consemnat în procesul verbal, a reprezentat alegerea unui nou președinte, consiliului director și desemnarea reprezentanților colegiilor şi comisiilor interne, pentru un mandat de patru ani.

Cei nouă delegaţi cu drept de vot, i-au acordat în unanimitate un mandat complet preşedintelui interimar de până atunci, comisarul-şef de poliţie Robert Băraru. Vice-președite a fost ales ing.
Dan Zaharia, oficial de cursă și fost președinte fondator al AJY. Directorul-executiv al Clubului Nautic Român, Andreea Mihăescu a fost propusă şi aleasă, noul secretar al AJY, iar oficialul de cursă Florin Roșu, este trezorierul organizaţiei.
Funcţiile de membri ai Consiliului Director al AJY de membrii au fost ocupate de antrenoarea prof. Domnica Micu, antrnor la C.S. Știința Constanța, Bogdan Ion – membru al C. S. Electrica Constanța și prof. Stelian Marinescu, antrenor-coordonator al Clubului Nautic Român.

Gheorghe Enache a fost propus și votat președintele Colegiului Județean al oficialilor de cursă. Antrenorul Yacht Clubului Regal Român, Nicolae Ocheană, a devenit coordonatorul Comisiei de disciplină, iar prof. Micu Dumitru, coordonatorul Comisiei de arbitri. În final, sarcina de coordonare a Comisiei mass-media, a fost lăsată în seama unui profesionist, ziaristul Dan Mihăescu.

Sursa: magazin-nautic.ro/

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii