Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:35 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Sorina Moscu, director Aqua Magic - „Va apărea şi un spot publicitar pe Tv Neptun“ Asociația de Promovare și Dezvoltare Turistică „Aqua Magic“ solicită acordarea personalității juridice

ro

30 Apr, 2015 10:14 4063 Marime text
Asociația de Promovare și Dezvoltare Turistică „Aqua Magic“ solicită acordarea personalității juridice. Cererea a fost trimisă spre soluționare Judecătoriei Constanța.

UPDATE

Potrivit directorului parcului de distracţii acvatice Aqua Magic, Sorina Gina Hortolomei-Moscu, printre solicitanţi se numără şi parcul de distracţii care funcţionează pe societatea Aqualand SA. „Este şi Parcul Aqua Magic membru, dar nu numai. Vrem să facem ceva pentru staţiune şi pentru copii, pentru că ei au mai multă nevoie. Noi am început să facem câteva activităţi cu copii încă din luna decembrie şi ei au fost foarte încântaţi. Vom continua să îi primim pe copii în parcul de distracţii. Însă mai multe detalii va afla toată lumea peste câteva zile, când vom organiza o conferinţă de presă, cel mai probabil la Hotelul Oxford, unde vom prezenta proiectu nostru. De asemenea va apărea şi un spot publicitar pe Tv Neptun“, a declarat pentru ZIUA de Constanţa directorul Aqua Magic, Sorina Gina Hortolomei-Moscu.

Amintim că postul de televiziune TV Neptun funcţionează pe societatea Soti Cable Neptun SRL. Aceasta figurează în prezent la Registrul Comerțului ca fiind înființată în anul 1992, cu doi asociați persoane juridice, respectiv SC Conpress Holding SRL și SC Ring Star SRL, și trei asociați persoane fizice, respectiv Sorin Gabriel Strutinsky, Valeriu Mereuță și Mihail Gheorghe Cârciog (decedat). La sfârșitul anului 2013, societatea declarase o cifră de afaceri de 10.963.050 de lei, profit 0 și 165 de salariați.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii