Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:53 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asociația cadrelor militare în rezervă și în retragere din MAI are filială la Constanța. Cine sunt fondatorii

ro

22 Jan, 2016 01:43 3337 Marime text
Pe 15 ianuarie anul acesta Tribunalul Constanța-Secția 1 Civilă a admis solicitarea Filialei Constanța a Asociației cadrelor militare în rezervă și în retragere din Ministerul Afacerilor Interne înregistrată în dosarul 5643/212/2015 din 29 septembrie 2015 de acordare personalitate juridică.

Iată cum sună și solutia pe scurt: Admite apelul. Schimbă în tot încheierea civilă nr. 11712/01.09.2015 pronunţată de Judecătoria Constanţa în dosarul civil nr. 5643/212/2015, în sensul că admite cererea. Dispune înscrierea în registrul Asociaţiilor şi Fundaţiilor a Filialei Constanţa a Asociaţiei Cadrelor militare în rezervă şi în retragere din Ministerul Afacerilor Interne. Definitivă.
 
Poveste lungă de aproape un an
Problema a început odată cu înregistrarea la Judecătoria Constanța-Secția Civilă a dosarului 5643/212/2015 în data de 19.02.2015.
La prima înfățișare instanța a amânat cauza pentru a se remedia unor neregularităţi, prin depunerea la dosar a următoarelor: - certificate de cazier fiscal pentru următorii membri fondatori, aşa cum apar aceştia în actele constitutive prezentate: Pintea Emilian Valentin, Saragea Valentina şi Păduraru Maria - dovada constituirii patrimoniului iniţial pentru filială, din care să rezulte că acesta aparţine filialei, - dovada sediului, prin prezentarea actului în baza căruia filiala deţine spaţiul ce constituie sediul acesteia, - remedierea neconcordanţelor dintre actul constitutiv şi statutul filialei, referitoare la scopul asociaţiei, - prezentarea statutului filialei, cu respectarea cerinţei de conţinut, - prezentarea actului constitutiv şi statutului Asociaţiei Naţionale a Cadrelor Militare in Rezerva şi în Retragere din M.A.I.
A urmat un alt termen când s-a cerut noiii filiale precizări cu privire la adeverinţa emisă de MAI-IPJ CTA în privinţa sediului: de ce se spune că sediul este provizoriu, în baza cărui titlu este deţinut sediul de către Asociaţie (închiriere, folosinţă gratuită, etc,) cu prezentare de dovezi scrise în acest sens din care să reiasă care este spaţiul efectiv folosit din întreaga clădire în care işi desfăşoara activitatea Secţia nr.4 Poliţie şi care este durata pentru care Asociaţia deţine sediul.
Totodată s-a cerut de la IPJ care este spaţiul efectiv folosit de Asociaţie din intreaga clădire în care işi desfăşoara activitatea Secţia nr.4 Poliţie şi care este durata pentru care Asociaţia deţine spaţiul respectiv.
Desigur o nouă repingere și un alt termenș Și atunci altă poveste: se fixează termen la data de 01.09.2015, pentru când se va cita petenta, la domiciliul ales, cu menţiunea de a depune certificat de cazier fiscal pentru Tudor Petre, Mareș Nicoleta, Chircă Mihail, Alexandru Gheorghe și Marin Constantin având în vedere că la dosar erau depuse certificate de cazier fiscal din luna februarie din anul trecut.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii