Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:10 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Așii baschetului 3x3 s-au duelat într-un turneu de elită pe faleza din Constanța (galerie foto)

ro

08 Aug, 2016 15:46 2258 Marime text
Master Belgrade, Serbia, a câștigat aseară Constanța Streetplay Cazino, ultimul turneu din seria Raiffeisen Bank Challenger Tour. Echipa din Serbia a învins în finală Școala Veche, scor 21-16, s-a calificat pentru turneul internațional Raiffeisen Bank Challenger Tour și a intrat în posesia unui premiu în valoare de 5.000 de lei.
 
Esplanada din fața Cazinoului constănțean a fost pentru două zile scena perfectă pentru un turneu de elită care a adunat echipe de top din România, Serbia sau Bulgaria și a ținut în priză spectatorii până la final, după cum spun organizatorii evenimentului, într-un comunicat.
 
Marea surpriză a fost victoria echipei Spontaneous la categoria Open feminin în fața fetelor de la RaDevils, victorioase în șase turnee de-a lungul acestei veri. Sonia Ursu și-a condus echipa spre victorie în fața coechipierelor sale de la naționala României, Anca Șipoș și Andra Haas. Cele trei, alături de Gabi Mărginean, vor reprezenta România la Campionatele Europene de Baschet 3x3 care se vor disputa la București între 2 și 4 septembrie.
 
Componentele naționalei tricolore, alături de Vasile Ștefan, campion european de baschet 3x3 în 2014, au susținut și un meci demonstrativ la care a participat și Dorian de la Ha ha ha Production.
 
Aproape 300 de jucători s-au înscris la Constanța Streetplay.  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii