Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:57 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Ce spune poliţia Asasinat în plină stradă. Se întâmplă la Constanţa

ro

18 Sep, 2013 07:27 3896 Marime text
Un tânăr de aproximativ 30 de ani a fost ucis pe strada Radu Calomfirescu din cartierul Piața Chiliei.
În urma unui conflict între trei persoane, una dintre ele a scos un cuţit şi şi-a înjunghiat victima, de câteva ori, două dintre lovituri atingându-i arterele femurale, ceea ce a şi provocat sângerarea masivă.
Deşi ambulanţa a venit foarte repede la eveniment tânărul a murit în drum spre spital. 
Poliţia are şi un cerc de suspecţi, mai ales că tragedia a avut loc în zona unor camere de luat vederi.
Se pare că agresorul şi victima se cunoşteau.
Poliţia a demarat investigaţiile în acest caz.

UPDATE ora 10.15

Poliţiştii constănţeni, sub coordonarea procurorului criminalist, desfăşoară activităţi în cazul unei agresiuni produse în stradă. Din primele cercetări a reieşit faptul că, altercaţia s-a produs în urma unui conflict spontan, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, în cauză fiind întocmit un cerc de suspecţi.
În noaptea de 17 spre 18 septembrie a.c., în jurul orei 02.40, poliţiştii Secţiei 1 au fost sesizaţi, prin 112, cu privire la faptul că, o persoană a fost agresată pe strada Radu Calomfirescu, din municipiul Constanţa.
Patrula de poliţie deplasată operativ la faţa locului a identificat doi bărbaţi de 49, respectiv 29 de ani, cel din urmă prezentând plăgi tăiate la membrele inferioare.
Acesta a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, unde, la ora 03.15, a decedat.
Investigarea tehnico-ştiinţifică a locului faptei a fost coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, iar din primele cercetări a rezultat faptul că, victima însoţită de un prieten a avut un conflict spontan, pe fondul consumului de alcool, cu un alt bărbat, care i-a provocat rănile.
Pe baza probelor ridicate de la faţa locului şi a audierilor preliminare ale martorilor a fost întocmit un cerc de suspecţi, fiind efectuate activităţi specifice în vederea administrării probatoriului.

UPDATE ORA 14.20

În urmă cu puţin timp poliţiştii au descins, la un imobil, unde se presupune că ar locui cel care ar fi assinat un tânăr în Piaţa Chiliei din municipiul Constanţa.
Reamintim că în această dimineaţă, un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost ucis cu lovituri de cuţit în urma unui conflict spontan.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Afacerea ta cu Fonduri Europene Nerambursabile 18 Sep, 2013 11:54 Cum poti castiga 3000 de euro lunar crescand prepelite intr-un spatiu de numai 20mp? Iata cum Afacerea ta cu Prepelite devine profitabila in doar 60 de zile si iti aduce 1100 lei,la fiecare 125 lei investiti in productie. Detalii pe: www.crestereaprepelitelor.ro
  • Fonduri Europene 18 Sep, 2013 11:51 Iata cum Afacerea ta cu Ciuperci devine profitabila in doar 170 de zile si iti aduce la o micro-ferma de 100 mp amenajata pe 3 nivele, 80-100 kg ciuperci/mp/an, la 7-8 lei/kg obtii un profit de 23.000euro pe an. Pentru mai multe detalii vizitati: www.cultivareaciupercilor.ro