Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:28 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Așa cum a promis, Dacian Cioloş a fost prezent la lansarea cărţii lui Marian Godină

ro

24 Feb, 2016 23:04 2057 Marime text
 
Astăzi, vestitul poliţist Marian Godină şi-a lansat cartea „Flash-uri din sens opus” în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I”, din Capitală. Așa cum a anunțat încă de la începutul săptămânii, Dacian Cioloș a fost prezent la acest eveniment.
  
Polițistul devenit faimos a declarat că prin această carte şi-a propus să aducă o schimbare atât în Poliţia Română cât şi în mentalitatea cetăţenilor.
 
„Mi-am propus să aduc o schimbare atât Poliției Române cât și în mentalitatea civililor, să privească altfel polițiștii, asa cum merităm de altfel. Și să nu uitați că noi suntem, de fapt voi dar cu uniformă, tot cetățeni ai acestei țări și suntem oameni simpli și normali și noi”, a declarat Marian Godină la lansarea cărţii sale, potrivit româniatv.net.
 
Autorul cărții a mai susținut că nu se aștepta ca lucrarea sa să fie atât de apreciată și cumpărată.
 
Premierul Dacian Ciolos a ținut însă să precizeze că a avut ezitări înainte să vină la această lansare de carte.
 
„Am ezitat să vin pentru că este momentul dansului și nu vreau să rămânaă cineva cu imrpesia că premeirul vrea să își asocieze imaginea cu cineva de succes și cu un om care este apropiat de societate. De asta l-am și lăsat, nu am vrut să vin lângă dânsul când a făcut declarații pentru că este momentul lui. Am decis totuși să vin ca să fie foarte clar și pentru el și pentru alții că acest comportament civic, autentic, are toată susținerea Guvernului și a mea. Cred că în felul acesta societatea românească poate să se însănătoșească și faptul că un om ca dumnealui are atâta susținere în societate arată că asta așteaptă oamenii, onestitate, profesionalism, atutencititate și verticalitate, în orice activitate de jos și până sus”, a declarat premierul, mai scrie româniatv.net.
 
De asemenea, Cioloș a mai precizat că fenomenul Godină ar trebui să fie un exemplu și pentru Politia Romana.
 
„Nu mă suprinde faptul că domnul Godină devine un simbol și eu îi urez succes și sper și sunt convins că va știi să ducaă pe umeri această așteptare și încredere pe care oamenii o au în persoane ca dânsul. Pe de alta parte sunt convins că fenomenul Marian Godină ar trebui să fie o lecție și pentru Poliția Română. Public, oricine din România, cât sunt eu prim-ministru va avea toată susținerea pentru acest tip de comportament”, a mai spus Cioloș.
 
 
Sursa foto: romaniatv.net
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii