Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:04 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Armă cu aer comprimat și muniție, găsită în bagajele unui bărbat care intra în țară pe la P.T.F. Ostrov

ro

15 Dec, 2017 13:42 1997 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit în P.T.F. Ostrov un bărbat, care a încercat să introducă ilegal în ţară o armă cu aer comprimat si două cutii cu muniție pentru armă, fără documente legale, informează Garda de Coastă. 

În data de 15.12.2017, în jurul orei 03.20, în Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov s-a prezentat pentru a intra în ţară cetăţeanul ucrainean B.N., în vârstă de 38 de ani, aflat la volanul microbuzului marca Opel, model Vivaro, înmatriculat în Ucraina.

Astfel, lucrătorii noștri au descoperit printre bagajele acestuia, într-o pungă neagră, o armă cu aer comprimat, fără pat și două cutii cu muniție pentru armă, fără a avea autorizație pentru procurare, deținere, port și folosire a armelor și munițiilor, declarând că le-a achiziționat din Turcia, de la un magazin de specialitate.

Arma cu aer comprimat, precum și cele două cutii cu muniție pentru armă, au fost ridicate în vederea expertizării, urmând a fi predate la Seviciul Arme și Muniții din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de detinerea sau portul fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării.

Sursa foto: Garda de Coastă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii