Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:01 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arhiepiscopul Tomisului încearcă să scape de controlul judiciar. Ce le-a spus judecătorilor de la ÎCCJ

ro

07 Nov, 2017 12:49 1860 Marime text
Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie Petrescu, le-a cerut astăzi judecătorilor de la Înalta Curte de Casație și Justiție să-i fie ridicată măsura controlului judiciar, susținând că aceasta este o povară pentru el, informează Agerpres.ro. 
 

 "Vreau să fiu luat în seamă la egalitate cu ceilalți inculpați din dosar. S-a spus că, având funcție, aș putea avea un ascendent. Sunt pedepsit pentru funcție? Am înțeles că trebuie menținut controlul până la audieri, au fost audiați ceilalți, au spus tot ce aveau de spus, nu mai înțeleg de ce să fiu menținut sub control judiciar. Eu am cursuri în fiecare zi și trebuie să le întrerup să merg la semnătură. Nu am cârtit, înțeleg că trebuie să mă supun legilor, așa cum sunt orânduite. Vă rog să mă eliberați de această povară, nu doar eu o suport, ci și cei care trebuie să primească o învățătură de la mine", a spus arhiepiscopul în sala de judecată.

 
Instanța supremă a judecat o contestație a DNA, după ce Curtea de Apel Constanța a decis, pe 31 octombrie, să ridice controlul judiciar în cazul arhiepiscopului Teodosie, în dosarul în care acesta este judecat pentru fraude cu fonduri europene.

Sursa: Agerpres.ro. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii