Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:28 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Burundi vs America Are o voce ce rivalizează cu cea a lui Beyonce, deşi nu are studii muzicale! (video)

ro

07 Mar, 2016 08:58 2188 Marime text
O tânără orfană din Burundi, o ţară Africană în vecinătatea Rwandei şi Tanzaniei, a primit proecla de „Beyonce” de la colegii ei. Cred că bănuiți deja de ce a primit fata numele unei celebre cântărețe. Ei bine, Audrey Iteriteka are o voce care rivalizează cu cea a starului respectiv.

O colegă de şcoală, de la „Lycée Sainte Thérèse de Gitega”, a filmat-o cântând o piesă şi a fost de ajuns ca toată lumea să se uite altfel la ea. Ea a interpretat în filmuleț piesa ”Halo”, cântată de altfel de celebra cântăreață americană Beyonce, însă Audrey a făcut-o cu atâta naturalețe încât a impresionat instantaneu. Şi când te gândeşti că nu are studii muzicale...

O tânără orfană din Burundi alias „Beyonce” aşa cum au numit-o colegii ei, interpretează în acest filmuleţ „Halo” , piesa celebrei artiste americane cu o naturaleţe aparte. Filmuleţul a fost postat online şi a primit o mulţime de aprecieri care i-au dat curaj. A fost surprinsă pentru că nu se aştepta deloc la acest lucru. Reacţiile internauţilor i-au dat încredere în talentul ei muzical, aşa că este foarte posibil să mai auzim această fată cântând.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii