Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:53 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2 Incendiu într-o garsonieră pe Aleea Egretei din Constanţa. O femeie a fost luată cu Salvarea (galerie foto + video)

ro

28 Oct, 2016 21:20 5650 Marime text
Un echipaj de pompieri din cadrul ISU Dobrogea intervine, în aceste momente, pentru a stinge un incendiu care a izbucnit într-o garsonieră de pe Aleea Egretei din Constanţa.

UPDATE 2
Femeia care se afla în garsonieră are 63 de ani. Echipajul de la Ambulanţă i-a administrat un calmant care s-o elibereze de starea panică, însă ulterior pacienta a fost transportată şi la spital pentru ca medicii de la Urgenţă să se asigure că totul este în regulă.

Soţul femeii, în vârstă de 69 de ani, era plecat în momentul în care a izbucnit focul. Bărbatul a povestit cum a ajuns acasă şi a auzit-o pe soţia lui ţipând că televizorul a luat foc. Omul a intrat în garsonieră şi a încercat să stingă focul cu o haină. Din fericire, în scurt timp şi-au făcut apariţia şi pompierii care au limitat proporţiile incendiului.

UPDATE 1
Pompierii au au reuşit să stingă focul înainte ca acesta să se transforme într-un incendiu de proporţii. Potrivit reprezentanţilor ISU Dobrogea, a luat foc un televizor, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit electric. În garsonieră locuiesc doi soţi în vârstă de aproximativ 60 de ani. Când a văzut televizorul fumegând, femeia, proprietara garsonierei, a suferit un atac de panică şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii