Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:59 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2 Pompierii intervin în localitatea Mircea Vodă!

ro

03 Oct, 2015 13:47 1700 Marime text
Pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au fost solicitaţi, în urmă cu câteva minute, în localitatea Mircea Vodă. Potrivit primelor date, a luat foc o casă în Cartierul Nou.

UPDATE 2, ora 15.50
 
Deşi iniţial s-a spus că a luat foc o casă, de fapt, conform reprezentanților ISU „Dobrogea” Constanța, flăcările au cuprins mai multe anexe, şi anume: un adăpost de animale, casa de locuit, bucătaria şi baia. Când pompierii au ajuns la faţa locului, acoperişul ardea în totalitate.
 
Reprezentanţii SMURD au acordat primul ajutor femeii care a sunat la 112. Deşi aceasta a suferit un atac de panică, a refuzat transportul la spital. Nu au existat persoane, dar nici animale rănite, acestea fiind evacuate din adăpost.
 
Din spusele femeii, după ce aceasta a pornit maşina de spălat, s-a produs un scurtcircuit, urmat de o flamă, iar după cinci, zece minute s-a produs incendiul.
 
Şi în aceste momente pompierii lucrează la stingerea focului. Au preconizat că mai sunt necesare încă două ore pentru lichidarea acestuia. Precizăm că ancheta va continua după stingerea incendiului.

UPDATE 1, ora 14.11

Potrivit reprezentanților ISU „Dobrogea” Constanța, la fața locului s-au deplasat două autospeciale de la Medgidia şi o ambulanţă SMURD. În momentul în care s-a primit apelul la 112, nu erau înregistrate victime.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii