Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:18 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ARA şi Ambasada SUA organizează Cea de-a doua ediţie a evenimentului dedicat industriei apei şi apei uzate

ro

10 Apr, 2011 19:31 965 Marime text
În perioada 11 - 14 aprilie, Patronatul Român al Apei împreună cu Serviciul Comercial al Ambasadei SUA organizează un amplu eveniment cu titlul „Programul American de Industrie Civilă de Apă şi Apă Uzată din România & Moldova", eveniment aflat la a doua ediţie.

Prima parte a evenimentului, în zilele de 11-12 aprilie, se va desfăşura la Bucureşti - Hotel Intercontinental, unde va avea loc seminarul internaţional - „Programul SUA de promovare al industriei apei si apei uzate", seminar specializat în domeniul alimentării cu apă, canalizării şi epurării apelor uzate. Evenimentul se adresează specialiştilor şi companiilor româneşti din domeniul apei şi urmăreşte impulsionarea şi extinderea relaţiilor de cooperare cu reprezentanţii companiilor americane.

Pe lângă operatorii de profil din România şi reprezentanţii firmelor americane, la eveniment va participa şi ambasadorul SUA - Excelenţa SA, Mark Gitenstein.

În partea a doua, în zilele de 13 şi 14 aprilie anul curent, cu sprijinul Asociaţiei Apă-Canal Moldova, evenimentul se va desfăşura la Chişinău, unde vor avea loc o expoziţie şi un seminar.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii