Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:40 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ar fi suferit un atac cerebral Avocatul cere judecarea lui Stan Mustaţă în stare de libertate

ro

20 Aug, 2014 15:09 1562 Marime text
Avocata lui Stan Mustaţă, unul dintre foştii judecători care a condus judecata în dosarul Retrocedărilor din Constanţa, a cerut astăzi judecarea lui în stare de libertate. Prezenţi în faţa instanţei supreme, avocata fostului magistrat a motivat cererea prin faptul că recent, Stan Mustaţă ar fi suferit un atac cerebral acut, scrie Mediafax. Astfel, apărătorul fostului judecător a motivat că incidentul s-ar fi petrecut din cauza regimului de detenţie care îi afectează starea de sănăâtate.
 
Astăzi, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a dezbătut contestaţiile făcute de Stan Mustaţă şi de grefiera Mariana Curea, presupus complice în dosarul în care sunt judecaţi pentru fapte de corupţie. Cei doi au contestat decizia judecătorului de la Curtea de Apel Bucureşti care a decis menţinerea celor doi în arest preventiv, mai informează Mediafax.
 
De asemenea, avocatul a  motivat cererea de judecare în stare de libertate în condiţiile în care dosarul de corupţie a fost trimis în judecată, ceea ce înseamnă că toate probele acuzării sunt conservate şi nu mai există riscul alterării lor din punct de vedere judiciar, potrivit Mediafax.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii