Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:31 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aplicaţia „Info dosar - Fişă dosar”, lansată şi la Curtea de Apel Constanţa (galerie foto+video)

ro

30 Jun, 2017 11:09 17607 Marime text
Aplicaţia „Info dosar - Fişă dosar” a fost lansată astăzi şi la Curtea de Apel Constanţa, după ce a fost dezvoltată de echipa de informaticieni ai Curţii de Apel Cluj şi implementată în anul 2013.

De atunci, aplicaţia a fost preluată de mai multe instanţe, în prezent, pe lângă Constanţa, oferind servicii justiţiabililor implicaţi în dosare înregistrate pe rolul instanţelor arondate Curţilor de Apel Cluj, Oradea, Timişoara, Tg. Mureş, Suceava, Craiova, Iaşi şli Galaţi.  

Disponibilă publicului la adresa web https://curteapelconstanta.eu, aplicaţia „Info dosar - Fişă dosar” vine în sprijinul persoanelor cu afaceri judiciare la instanţele din circumscripţia teritorială a Curţii de Apel Constanţa, al avocaţilor, consilierilor juridici şi al altor persoane interesate, oferind informaţii detaliate despre procesele aflate pe rol.   

Prin accesarea aplicaţiei se pot obţine informaţii despre dosarele înregistrate la toate instanţele din raza curţii: Curtea de Apel Constanţa, Tribunalul Constanţa, Tribunalul Tulcea, Judecătoria Constanţa, Judecătoria Medgidia, Judecătoria Mangalia, Judecătoria Hârşova, Judecătoria Tulcea, Judecătoria Babadag şi Judecătoria Măcin. 

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii