Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:35 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

APIA primește un sediu la Negru Vodă

ro

19 Sep, 2016 16:38 2721 Marime text
Hotărârea 5 din cadrul ședinței de Guvern se referă la actualizarea valorii de inventar şi transmiterea unui bun imobil aflat în domeniul public al statului din administrarea Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Galaţi în administrarea Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură - Centrul Judeţean Constanţa.
 
Deocamdată, însă, nu se știe despre ce spațiu este vorba. Directorul Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) Constanța, Dan Burlacu, a declarat pentru ZIUA de Constanța că „aceasta este o solicitare mai veche, de cinci ani” și că încă nu se știe despre ce imobil este vorba.                      
 
UPDATE 1, ora 17.04 

Director adjunct APIA, Stelian Belu: „Hotărârea prin care clădirea din Negru Vodă să treacă din administrarea Ministerului din Patrimoniul Ministerului de Finanțe, în Patrimoniul Ministerului Agriculturii, respectiv APIA Constanța, ne-a fost dată în contract de folosință. În termen de 30 de zile, se va publica în Monitorul Oficial și vom încheia un protocol de predare-primire a clădirii. Așadar ca să știm în ce condiții ne vor preda ei (n.r. sediul) ca să avem certitudinea că vom face, pe acele aspecte, investițiile necesare pentru a o repune în funcțiune”.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii