Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:09 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Apel public pentru părinții care au mers cu micuții lor la medicul Victor-Emanuel Boț. Ce vor procurorii

ro

09 Jun, 2016 14:47 13159 Marime text
Medicul homeopat Victor-Emanuel Boț de 39 de ani., din Constanța a fost încătușat de oamenii legii după ce părinții unei fetițe l-au acuzat pe acesta că le-a violat fetița de 11 ani. Aceasta le-a povestit părinților că medicul ar fi dezbrăcat-o complet și ar fi agresat-o sexual.
 

”Din probele administrate până în acest moment în cauză s-a reţinut în sarcina inculpatului faptul că, în data de 16.05.2016, în timp ce persoana vătămată I.T.M., în vârstă de 11 ani, se afla la tratament, efectuând o şedinţă de reflexoterapie la cabinetul inculpatului, acesta, profitând de calitatea sa de medic şi abuzând de încrederea şi influenţa sa asupra victimei, a constrâns-o pe aceasta să se supună unui act sexual oral realizat de inculpat asupra persoanei vătămate, penetrând-o parţial în vagin, fără a-i provoca deflorarea”, spun procurorii.

 
Practic, fetița s-a dus la medic cu tatăl ei, care a rămas pe hol în așteptare. Fata a intrat în cabinetul medicului, unde acesta, din spusele tinerei, ar fi încercat să o violeze.
 
Procurorii fac apel public la toți părinții care au mers cu micuții lor la acest medic să discute cu ei și să-I întrebe dacă au fost supuși vreunul tratament anormal. Ei le cer părinţilor să îi sesizeze în cazul în care au ceva bănuieli. 

Medicul Victor-Emanuel Boţ cere acum să fie pus în libertate. El a contestat mandatul de arestare preventivă.
 
Victor Emanuel Boţ a fost încătuşat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, sub acuzaţia de viol. Procurorii iau însă în calcul trei acuzații. Una este cea pentru viol, pentru care a și fost arestat, o alta a fost depusă și este în curs de documentare și mai există o acuzație, însă procurorii spun că este doar sesizată în acest moment. Urmează o anchetă specific.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii