Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:38 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Apariţie misterioasă, la Agigea, unde a fost sfâşiată o fetiţă Un câine cu crucea pe frunte

ro

05 Sep, 2013 07:12 4507 Marime text
Cazul micuțului Ionuț, care a murit sfâșiat de un maidanez în Pracul Tei din Bucrești, a șocat o țară întreagă: și pe oamenii de rând, dar și pe funcținarii de stat. Tot mai mulți au început să avanzeze ideea eutanasierii maidanezilor, iar președintele Traian Băsescu a făcut chiar un apel către Guvern să emită o ordonanţă de urgenţă prin care în care iubitorii de animale să ia câinii acasă. Restul, care nu vor fi adoptați, vor fi eutanasiaţi.
Puțini își mai amintesc de cazul de acum cinci ani, când pe 12 aprilie 2008, la Agigea, Valentina Ţigănuş, o fetiţă de şase ani, a fost omorâtă cu bestialitate de o haită de câini, în câmpul din aproprierea fostului Sanatoriu. Fetiţa locuia la doar câteva sute de metri distanţă de locul incidentului, într-o baracă, împreună cu mama sa, Alina Ţigănuş, şi concubinul acesteia, Marius Dan Tripigoi.
Zilele trecute, în zona Agigea, chiar pe locul unde locuia copila Valentina Ţigănuş, a apărut un câine, cu capul negru şi cu o cruce albă în frunte. Nu ştim exact despre ce ar putea fi vorba: coincidenţă sau minune Dumnezeiască.
Căţelul, care poate fi văzut de orice curios, are o poziţie spăşită, umilă, de parcă el se simte vinovat de tot ce s-a întâmplat cu semenii săi deosebit de violenţi şi agresivi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii