Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:01 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Apă cu presiuni reduse sau deloc

ro

19 Apr, 2016 11:03 1554 Marime text
 
Pentru remedierea unei avarii pe conducta de 800 mm ce alimentează oraşul Navodari, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile astăzi, în intervalul 09.30 – 13.30. Imediat, s-au facut manevrele de vane necesare pentru alimentarea oraşului Năvodari pe conducta de siguranţă cu diametrul de 600 mm. În aceste condiţii, având în vedere diametrul mai mic al conductei de siguranţă, abonaţii din Năvodari vor avea, în intervalul menţionat, apă cu presiuni scăzute.

Tot astăzi, pentru remedierea unei avarii la conducta principală de alimentare cu apă ce pleacă de la staţia de tratare şi pompare Hârşova, suntem nevoiţi să oprim furnizarea apei pe tronsonul avariat în intervalul 10.00 – 14.00. Sunt afectaţi de lipsa apei potabile toţi abonaţii din Hârşova.
 
Regia de apă îşi cere scuze faţă de consumatorii afectaţi de aceste avarii şi îi asigură că echipele de intervenţie vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor de reparaţii şi reluarea furnizării apei potabile în timpul cel mai scurt.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii