Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:18 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunț important de la Primăria Constanța. Dezbatere publică privind stabilirea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2018

ro

23 Nov, 2017 19:22 1762 Marime text
În conformitate cu dispozițiile art. 7 alin. (9) din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, Primarul municipiului Constanța și Serviciul de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului local anunță organizarea în data de 28 noiembrie 2017, începând cu ora 16.30, la sediul central al Primăriei municipiului Constanța, situat în bd. Tomis nr. 51, sala „Remus Opreanu”, a întâlnirii pentru dezbaterea publică a proiectului de hotărâre privind stabilirea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2018.
 
La dezbaterea publică este invitată să participe orice persoană sau organizație interesată de prevederile proiectului.
 
În scopul eficientizării organizării și desfășurării întâlnirii pentru dezbaterea publică a proiectului, persoanele interesate sunt rugate să confirme participarea până luni, 27 noiembrie 2017, ora 1500, la adresa de e-mail sj@spit-ct.ro, ori la nr. de tel.: 0241/488.561, persoane de contact Suliman Camelia și Țaran Vasilica, cu menționarea, după caz, a intenției de a prezenta verbal propuneri în cadrul dezbaterii, iar în cazul organizațiilor a numărului și numelui participanților.
 
Timpul alocat prezentării verbale de propuneri cu referire concretă doar la proiectul de hotărâre supus dezbaterii publice este de maxim 5 minute pentru fiecare vorbitor pentru a prezenta esențialul propunerilor sale. Intervalul de timp a fost stabilit pentru a permite accesul la opinii verbale pentru cât mai mulți participanți. În cadrul dezbaterii nu vor fi luate în considerare opiniile, sugestiile care nu au legătură cu proiectul supus dezbaterii.
 
Dezbaterea publică se va încheia în momentul în care toţi participanții înscrişi la cuvânt şi-au exprimat propunerile cu privire la proiectul de hotărâre.
 
Precizăm că proiectul de hotărâre privind stabilirea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2018, precum și instrumentul de prezentare și motivare poate fi consultat pe site-ul Primăriei municipiului Constanța www.primaria-constanta.ro, secțiunea Transparență decizională/Informare și Consultare publică, precum și pe site-ul Serviciului Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local www.spit-ct.ro, secțiunea Legislație/Transparență decizională.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii