Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:46 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţ ANAF Cum poţi să-ţi recuperezi taxa pe valoare adaugată achitată în alt stat UE (document)

ro

22 Sep, 2017 11:49 2204 Marime text
Pe site-ul ANAF, a fost actualizat Ghidul privind recuperarea taxei pe valoare adaugată achitată în alt stat membru al Uniunii Europene.

Persoanele impozabile stabilite in Romania, care au efectuat importuri şi achiziții de bunuri/servicii în alt stat membru al Uniunii Europene pot beneficia de rambursarea taxei pe valoarea adăugată achitată în acel stat, prin completarea şi depunerea formularului 318.

Pentru a obține rambursarea taxei pe valoarea adăugată în statul membru de rambursare, solicitantul completează şi depune prin transmiterea, pe cale electronică, respectivului stat membru, a formularului 318. Formularul se depune prin intermediul portalului electronic pus la dispoziție de Agenția Naționale de Administrare Fiscală.

Cererea de rambursare-formular 318 se completează în format electronic şi se înaintează, pe cale electronică, organului fiscal competent din Romania, prin intermediul portalului electronic pus la dispoziție de Agenția Națională de Administrare Fiscală, până la data de 30 septembrie a anului calendaristic care urmează perioadei de rambursare.

Persoanele interesate pot să consulte acest ghid în secţiunea „Documente”.

Sursă foto: Facebook/ ANAF
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii