Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:17 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anul trecut era protagonistul unei depășiri periculoase. Un sibian amendat de polițiștii din Constanța că a parcat...în mare (video)

ro

02 May, 2016 22:57 4443 Marime text
 
Câteva fotografii cu un BMW X6 parcat pe o plajă din Mamaia, în weekendul care a trecut, fac înconjurul internetului. ”Vinovatul” pentru aceste instantanee este sibianul Emilian Luș, acesta fiind amendat pentru fapta sa cu nu mai puțin de 20.000 de lei. Omul și-a pus inclusiv pe Facebook, o poză cu mașina pe plajă, relatează Oradesibiu.ro.

Un sibian a vrut să arate tuturor prietenilor cât de șmecher este așa că a intrat cu mașina pe plaja Mamaia până aproape de mare. Isprava nu ar fi fost suficient de bună dacă nu avea și dovezi. Așa că a rugat un prieten să-l fotografieze alături de bolidul său, anunta ctnews.ro.
Ghinionul sibianului a fost că toată aventura a fost surprinsă de un alt fotograf aflat pe plajă. Polițiștii constănțeni s-au autosesizat și l-au amendat cu 20.000 lei – sancțiunea maximă pentru accesul pe plajă cu autovehicule.
Polițiștii constănțeni nu sunt la prima sancțiune aplicată șoferilor fără bun simț. Luni dimineață a fost identificat un alt conducător auto care făcea slalom pe nisip în stațiunea Mamaia.

Chiar dacă a primit o amendă de 20.000 de lei, Emilian Luș și-a atins scopul și a reușit să își facă fotografii cu mașina pe malul mării. El a și publicat de altfel câteva dintre acestea pe profilul său public de Facebook.

Sibianul care conduce autoturismul BMW X6 cu numătul SB 12 *** nu este la prima abatere. În urmă cu un an el a apărut și într-un video care arăta o depășire periculoasă, pe contrasens, filmare care a fost publicată pe Ora de Sibiu.

Sursa: Oradesibiu.ro


Depăsire nesimțită la semafor în Sibiu de oradesibiu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii