Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:31 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Antena3 Dorin Cocoş, Gabriel Sandu, Nicolae Dumitru şi Gheorghe Ştefan au fost arestaţi

ro

29 Oct, 2014 03:24 2119 Marime text
În urmă cu câteva minute, antena 3 a anunţat în jurnalul de la ora 03.00, că Dorin Cocoş, fostul ministru Gabriel Sandu şi omul de afaceri Nicolae Dumitru au fost arestaţi.

Omul de afaceri Dorin Cocoş, fostul ministru Gabriel Sandu şi omul de afaceri Nicoale Dumitru au plecat de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, după ce ordonanţele de reţinere pentru 24 de ore emise pe numele lor au expirat, fără să mai primească mandate de arestare preventivă.

Împreună cu Nicolae Dumitru, patronul grupului Niro, din care face parte şi complexul comercial Dragonul Roşu, şi primarul din Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, Cocoş şi Sandu au fost reţinuţi, luni seară târziu, de procurorii DNA.

Ei au fost aduşi, marţi după-amiază, cu duba poliţiei, încătuşaţi doi câte doi, la şedinţa în care magistraţii la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie trebuia să decidă dacă vor fi sau nu arestaţi preventiv.

Potrivit DNA, Dorin Cocoş ar fi luat şpaga 9 milioane de euro, Gabriel Sandu a primit două sume, de 2,7 milioane de euro şi respectiv 1,8 milioane de euro, în vreme ce la edilul din Piatra Neamţ au ajuns 4 milioane de euro. Totodată, Nicolae Dumitru ar fi luat circa 7 milioane de euro.

UPDATE:

Şi primarul municipiului Piatra Neamş. Gheorghe Ştefan, zis Pinalti, a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii