Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:46 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ANT România este pregătită să ofere pachete concepute special pe nevoile, cultura și obiceiurile turiștilor ruși

ro

28 Jan, 2016 18:43 1332 Marime text
România este pregătită să ofere pachete complete, concepute special pe nevoile, cultura și obiceiurile turiștilor ruși, a afirmat, astăzi, președintele Autorității Naționale pentru Turism, Anca Pavel-Nedea.
 
Autoritatea Națională pentru Turism (ANT) și Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România (ANAT) organizează o delegație oficială la Moscova, în perioada 27-29 ianuarie, discuțiile cu partenerii ruși urmând să se desfășoare la Ambasada României de la Moscova.
 
Întâlnirea de astăzi a avut drept scopuri promovarea pachetelor special concepute pentru piața rusă și crearea unui cadru propice pentru atragerea turiștilor ruși în destinații din România. Printre destinațiile căutate de turiștii ruși se numără litoralul Mării Negre, Delta Dunării, Bucovina și Maramureșul.
 
„De asemenea, o atracție aparte o reprezintă descoperirea comunităților de lipoveni care trăiesc în România, datinile și cultura lor. Întâlnirea de astăzi cu tour-operatorii ruși a fost cu atât mai bine primită cu cât aceștia au recepționat mesajul mediului privat din România care activează în domeniul turismului, cât și pe cel al oficialilor români, mesaj că România este pregătită să le ofere pachete complete concepute special pe nevoile, cultura și obiceiurile lor. Un punct important în discursul meu l-a reprezentat faptul că am transmis celor prezenți că România este o destinație sigură și ofertantă pentru turiștii ruși. Ne așteptăm ca în urma acestei vizite, turoperatorii locali să vândă pachete cu destinația România într-o pondere semnificativă”, a spus Anca Pavel-Nedea, potrivit Agerpres.
 
Vizita delegației va continua și mâine.
      
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii