Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:52 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ANR are un nou director general! (document)

ro

30 Sep, 2015 19:34 3134 Marime text
Liviu Aurelian Cazan revine pe funcţia de director general al Autorităţii Navale Române. El îl înlocuieşte în acest moment pe Paul Brânză. Liviu Cazan ne-a confirmat că ordinul de numire a sosit azi. El a mai fost director general în 2014, a fost înlocuit o perioadă, dar, după cum puteţi constata, a revenit pe funcţie.
 
Pe site-ul ANR a fost postată declaraţia de avere a directorului pe care o puteţi citi în secţiunea “Documente”.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
Conform declaraţiei de avere, Liviu Aurelian Cazan, director general al Autorităţii Navale Române, deține, două derenuri intravilan în Manasia, două terenuri forestiere, unul în Alexeni iar celălalt în Ion Roată, Două case de locuit în manasia, un apartament în Urziceni pe care îl deține împreună cu soția.
De asemenea directorul general al Autorităţii Navale Române, mai are conform declarației de avere o mașină Toyota din 2007 și o Dacie sin 1997.
De asemenea, a declarat bunuri sub formă de metale prețioase, bijuterii, obiecte de artă și de cult, colecții de artă și numismatică, obiecte care fac parte din patrimonial național sau universal, ca căror valoare însumată depășește 5.000 de euro.
Numele lui Liviu Aurelian Cazan, apare în firma SC Link SRL, unde figurează ca și manager, în societatea Activ Sport SRL – închiriere imobil mașină. De asemenea în declarație apare și faptul că numele său apare ca și consilier local în Urziceni. 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii