Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aniversare cu sânge Partidă românească de sex cu cuțitul în burtă. Și-a înjunghiat soțul când făceau amor

ro

13 Dec, 2014 07:13 2556 Marime text
Dosar de tentativă la omor mai puţin întâlnit pe rolul parchetelor ieşene. O femeie de 35 de ani din localitatea Corneşti, comuna Miroslava, a fost trimisă în judecată de procurorii ieşeni după ce a încercat să-şi ucidă soţul în timp ce întreţinea raporturi sexuale cu acesta, scrie în ediția de azi ziaruldeiasi.ro.

Mariana Nina Chiriac şi soţul ei Adrian locuiesc împreună cu cei doi copii ai lor.
Pe 10 noiembrie, fiind ziua de naştere a femeii, cei doi soţi au consumat doi-trei litri de vin, iar pe fondul consumului de alcool s-au certat. Înainte de a pleca la somn, femeia a luat un cuţit pe care l-a aşezat sub pătura de pe pat, intenţionând să-l folosească dacă cearta va continua.

Cei doi soţi au adormit însă şi s-au trezit dimineaţă, continuând să bea vin. “La un moment dat, în timp ce întreţineau un raport sexual, inculpata a scos de sub pătură cuţitul, pe care l-a înfipt în abdomenul victimei. Acesta a reacţionat, în sensul că i-a aplicat o lovitură puternică de pumn în obrazul stâng.

Chiriac Adrian a reușit să iasă din casă, refugiindu-se într-un imobil nelocuit din curte. Inculpata a apelat 112, ambulanţa transportându-l pe Chiriac Adrian la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi”, au precizat procurorii ieşeni.
Întreg materialul pe ziaruldeiasi.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii