Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:40 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Angajat al ISU Dobrogea, judecat pentru neglijenţă în serviciu

ro

19 Jul, 2011 21:47 772 Marime text
Procurori ai Secției Parchetelor Militare din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au dispus prin rechizitoriul din data de 11 iulie 2011, punerea în mişcare a acţiunii penale şi trimiterea în judecată a inculpatului m.m. Beitula Belgin, din cadrul Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea" din Constanţa sub aspectul săvârşirii infracţiunii de neglijenţă în serviciu. 

Probatoriul administrat în cauză pe parcursul urmăririi penale a relevat faptul că inculpatul, în calitate de gestionar, nu a întocmit documente justificative pentru scăderea din gestiune a unor bunuri materiale și nu a efectuat punctajul lunar al fişelor de magazie cu evidenţa contabilă pentru stabilirea corectitudinii înregistrărilor cantitativ valorice. De asemenea, acesta nu a retras în gestiunea de casare piesele de schimb înlocuite şi nu a întocmit actele de constatare pentru agregatele şi piesele de schimb care au fost înlocuite la autovehicule.

 Prejudiciul cauzat în acest mod Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea" din Constanţa este în valoare de 98542,06 lei.

Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Tribunalului Militar Bucureşti.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii