Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:00 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Andreea Bălan a devenit mămică pentru prima oară

ro

09 Oct, 2016 16:39 3564 Marime text
Cunoscuta cântăreaţă Andreea Bălan are un motiv de bucurie şi mândrie, deoarece astăzi a devenit mămică pentru prima oară, îndeplinindu-şi astfel cea mai mare dorinţă.
 

„Ella e cea mai frumoasă minune din viaţa mea. Sunt în lacrimi de bucurie, e cea mai fericită zi din viaţa mea”, a scris, pe Facebook, cântăreaţa, împărtâşind cu toţi fanii ei bucuria.

 
Andreea Bălan a debutat în cadrul programului „Ba Da, Ba Nu”, în anul 1994, unde a cunoscut-o pe Andreea Antonescu, cu care, în perioada 1998 şi 2001, a format trupa Andre. Proiectul Andre a avut parte de succes naţional, dar şi internaţional. În 1999, cele două fete au obţinut locul I la secţiunea „Şlagăre”, în cadrul Festivalului de la Mamaia, cu melodia „Liberă la mare”. Deşi au avut un succes enorm, au fost criticate intens din cauza imaginii promovate şi a stilului vestimentar, lansând moda platformelor şi a codiţelor.
 
După destrămarea formaţiei, Andreea Bălan s-a dedicat carierei solo. În 2007, a participat la emisiunea „Dansez pentru tine”, unde s-a clasat pe primul loc. În prezent, face parte din juriul emisiunii „Te cunosc de undeva”.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii