Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:44 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Andre Rieu şi-a anulat toate concertele. Un membru al orchestrei sale a suferit un infarct

ro

19 Dec, 2016 21:45 2021 Marime text
André Rieu şi-a anulat toate concertele pe care le avea programate în luna decembrie în Marea Britanie după ce un membru al orchestrei sale a suferit un infarct, informează contactmusic.com, potrivit România TV.

Artistul olandez, în vârstă de 67 de ani, a anunţat că nu va mai putea să concerteze la Londra, Birmingham, Manchester şi Glasgow deoarece simte că „nu ar fi corect" să continue acest turneu fără acel membru al orchestrei - a cărui identitate nu a fost dezvăluită -, care s-a îmbolnăvit sâmbătă şi a cărui stare de sănătate rămâne critică.

André Rieu spune că muzicienii din orchestră reprezintă familia lui, deoarece ei i-au fost alături în ultimii 25 de ani în concertele şi turneele pe care le-a susţinut în lumea întreagă.

„Vă anunţ cu regret că am luat decizia de a-mi amâna concertele de la Londra, Birmingham, Manchester şi Glasgow. Aceasta ar fi trebuit să fie cea mai frumoasă perioadă a anului şi abia aşteptam să aducem bucurie şi fericire tuturor fanilor, tuturor spectatorilor noştri. Însă cei mai mulţi membri ai orchestrei mele cântă alături de mine de peste 25 de ani", a spus artistul într-o declaraţie de presă oficială.


Sursa foto: Romania TV
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii