Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:16 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anchetatorii descriu în amănunt cum şi-a ucis şi tranşat Cioacă soţia

ro

07 Dec, 2012 14:27 1924 Marime text
O crimă aproape perfectă, un scenariu care a servit realizării a sute de emisiuni de televiziune. Moartea Elodiei a fost timp de 5 ani un subiect întors pe toate părţile. De-abia acum, anchetatorii au reuşit să strângă suficiente probe împotriva lui Cristian Cioacă. Poliţistul încearcă însă, prin avocaţii săi, să iasă din închisoare. Peste 4 zile, judecătorii vor analiza cererea sa de eliberare.

Procurorii spun că, în noaptea de 29 spre 30 august 2007, Cristian Cioacă s-a întors acasă în jurul orei 03.00, după o întâlnire cu femeia cu care avea o relaţie extraconjugală. A început să se certe cu Elodia, după care a lovit-o de mai multe ori. Anchetatorii susţin că urmele de sânge găsite în apartament dovedesc o violenţă extremă. Apoi, Cioacă şi-a sugrumat sau sufocat soţia.

Procurorii vin şi cu o informaţie şocantă. În momentul crimei, copilul celor doi se afla în casă.

Anchetatorii descriu în amănunt cum Cioacă a încercat apoi să scape de cadavru. Fostul poliţist a tranşat-o pe Elodia şi a ascuns sau distrus rămăşiţele. Cert este că trupul femeii nu a mai fost găsit niciodată.

Imediat după dispariţia Elodiei, Cristian Cioacă a făcut mărturisiri şocante. ,,Aici am măcelărit-o!”, le-a spus jurnaliştilor de la Libertatea, zâmbind, poliţistul care este acum arestat pentru uciderea soţiei. Discuţia a avut loc în timp ce jurnaliştii se aflau în apartamentul lui din Braşov. Foarte distrat, le-a arătat atunci acestora dormitorul, indicându-l ca fiind locul crimei. Chiar aici, anchetatorii au găsit acum două pete de sânge, care au constituit probă pentru arestarea lui Cioacă.

 
Citeste AICI
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii