Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:02 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ancheta se complică în cazul bărbatului care ar fi agresat sexual doi copii într-un lift din București. Sunt mai multe victime ale suspectului

ro

07 Jan, 2018 15:58 2039 Marime text
În continuarea comunicărilor publice privind cauza având ca obiect infracţiunea de agresiune sexuală comisă în cartierul Drumul Taberei în ziua de 5 ianuarie 2018, procurorii transmit că în ziua de 6 ianuarie, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei au preluat efectuarea urmăririi penale în cauză, cercetările iniţiale fiind efectuate de Secţia 22 Poliţie.
 
Potirvit procurorilor, în acest context, au fost extinse cercetările iniţiale, fiind identificate şi cercetate criminalistic alte zone în care autorul agresiunii a fost prezent.
 
De asemenea, au fost efectuate investigaţii într-un perimetru extins - 50 de străzi, dintre care nouă principale, respectiv aproximativ 200 de blocuri.
 
Au fost identificate alte 25 de camere de supraveghere video în perimetrul de interes, imaginile fiind ridicate în vederea exploatării.
 
În ziua de 6 ianuarie cei doi minori au fost examinaţi la Institutul Naţional de Medicină Legală "Mina Minovici".
 
Totodată, sunt verificate informaţiile cu privire la persoane ale căror semnalmente corespund cu cele ale autorului, activitate prioritară şi în perioada următoare.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii