Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:30 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ancheta continuă la ISU Dobrogea în cazul cherhanalei care a ars din temelii

ro

07 Sep, 2015 21:10 3566 Marime text
 
După dezastrul din localitatea Vadu, unde cherhanaua „Vadu Pescarilor” a ars din temelii, ancheta ISU Dobrogea continuă.
 
Reamintim că noaptea trecută, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) „Dobrogea” au fost solicitați, în jurul orei 11.30, să intervină în localitatea Vadu pentru stingerea unui incendiu.
 
Un turist a anunțat că flăcările au izbucnit la vegetația uscată din zona Grindul Chituc.
 
La fața locului au plecat două echipaje de Pompieri de la Staţia Midia. Rafalele puternice de vânt au extins flăcările cu repeziciune, iar zeci de hectare şi o cherhana au fost cuprinse de flăcări. Localul era plin de turiști, dar au fost salvați la timp de pompieri.
  
Nu mai puțin de 50 de pompieri militari s-au luptat cu flăcările. De asemenea s-a intervenit cu cinci autospeciale și o altă mașină de la Serviciul de voluntari pentru situații de urgență, tractoare, pluguri și buldoexcavatoare au intervenit.
 
Potrivit unor surse cherhanaua „Vadu Pescarilor”, care a luat foc din temelii,  ar funcționa pe firma Andreas Trading SRL, deținută de Ionuţ Cornuş, Lucian Baciu și Emilian Ţurloi.
 
Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului la data de 7 septembrie, firma Andreas Trading SRL, cu sediu social în municipiul Constanţa, Bazar Comercial, Zona Sat Vacanță, județ Constanţa cu activitate principală de pescuit maritim. Capital social subscris este de 450 lei, integral vărsat. Asociaţi persoane fizice în firmă sunt Emilian Ţurloi ( cu un aport la capital de 30 lei, și o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 6.7%),  Lucian Baciu ( cu un aport la capital de 30 lei și o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 6.7%), Ionuț Cornus (cu un aport la capital de 140 lei și o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 31.1%), Dorel Ispas ( cu un aport la capital de 250 lei și o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 55.5%).
Ionuț Cornus deține în firmă și calitatea de administrator.
 
Potrivit vrăjitorul.eu, firma firma Andreas Trading SRL, a declarat în anul 2014, un capital social subscris de 450 lei, cu o cifră de afaceri de 546.967 lei, cu un profit brut de 105.561 lei, și un număr mediu de 4 salariați.  


Sursa foto: Facebook Vadu Pescarilor
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii