Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:49 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anca Dragu, criticată dur de Liviu Dragnea- „Am o părere foarte proastă”

ro

10 Dec, 2015 08:15 2253 Marime text
 
Președintele PSD, Liviu Dragnea, a criticat ieri ministrul Finanțelor, Anca Paliu Dragu, pentru declarațiile despre creșterea salariului minim.
 
Potrivit lui, subiectul creșterii salariului era una dintre condițiile puse de PSD pentru susținerea Guvernului Dacian Cioloș.
 
„Am o părere foarte proastă. În primul rând, aşa, ca un exerciţiu de imaginaţie: dacă era un ministru de finanţe politic, într-un guvern politic, cât credeţi că mai rămânea în funcţie pentru o asemenea declaraţie?”, a spus Liviu Dragnea, la Antena 3, referindu-se la Anca Dragu.
 
„Despre salariul minim pe economie s-au pronunţat oameni cu o pregătire senzaţională, printre care chiar şi câţiva laureaţi ai premiului Nobel, care au prezentat preşedintelui Americii care este rostul unei majorări a salariului minim şi a unei prevederi de genul acesta. Germania a adoptat în 2015 această noţiune de salariu minim. Sigur că trebuie să ţinem cont de rata de creştere a productivităţii, care va fi în 2016 de 5,5% şi de nivelul la care să crească salariul minim ca să nu depăşească această rată a productivităţii”, a completat președintele PSD.
 


Sursa foto: aktual24.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii