Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:34 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Analistul Mugur Ciuvică dă de pământ cu "pupăcelile" lui Liviu Dragnea

ro

13 Sep, 2015 21:53 1235 Marime text
Prezent, în această seară, în studioul Antena 3, analistul Mugur Ciuvică a apreciat că PSD riscă să piardă alegerile din 2016, în contextul politic actual.
„Pierzători vor fi în alegerile de anul viitor PSD cu domnul Dragnea. Sigur-sigur, 100%. De când a ajuns domnul Dragnea preşedinte interimar al PSD, transmite numai pupici. Pe toţi adversarii îi pupă, unde nimereşte: Iohannis, Băsescu, Blaga, Gorghiu. Trinomul (DNA-SRI-ICCJ – n.r.) e Dumnezeul lui Dragnea. Aşa că eu cred că deja se conturează: la anul, pierzătorii vor fi PSD-ul. Pentru că, dacă ai un partid care pupă-n fund la 360 de grade, nu te poţi aştepta la altceva”.
 
El atrage atenția că de când e președinte de partid, Dragnea îi ridică pe toți în slăvi și preyintă totul roy: ”Domnul Iohannis este foarte bun, domnul Băsescu a făcut lucruri bune, adversarii sunt foarte buni şi colaborăm foarte bine, instituţiile statului… Să mărim bugetul la SRI, că poate vin imigranţii… Justiţia la fel. Domnul Dragnea este un apostol al pupăturilor. Cred că domnul Pieleanu (sociologul Marius Pieleanu – n.r.) va trebui ca, în sondajele dumnealui, să prindă şi chestia asta, cu pupăceala”.


sursa foto: expresmagazin.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii