Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:34 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ANABI este funcțională și va împărți sediul cu DNA

ro

03 Jul, 2016 14:40 3157 Marime text
În cursul zilei de astăzi, Ministrul Justiției, Raluca Prună, a spus că Agenția Națională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI) este funcțională și va împărți sediul cu DNA.
 
„Deocamdată, vom împărți un sediu cu DNA, în Walter Mărăcineanu și, după cum știți, s-a adoptat o ordonanță de urgență prin care hotelul Triumf va fi dat Direcției Naționale Anticorupție dar și acestei Agenții. Deci, sediul, într-un viitor mediu spre lung, va fi acolo, pentru că acolo sunt necesare alte investiții", a spus Raluca Prună.
 
Potrivit lui Prună, ANABI îl are drept director pe Cornel Călinescu, „unul dintre cei mai mari experți anticorupție la nivelul administrației, este o persoană care din 2001 face exact același lucru, o persoană care este cunoscută și la nivel internațional și este persoana care a făcut posibilă, alături de ministrul Cazanciuc, adoptarea acestei legi în Parlament", a spus Prună. De asemenea, a precizat că se așteaptă ca ministerul Finanțelor să desemneze vicepreședintele Agenției.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii