Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:01 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Amicalul României cu Argentina nu se va mai juca

ro

26 Jul, 2011 14:04 1533 Marime text

Asociatia de Fotbal din Argentina (AFA) a anuntat, luni seara, pe site-ul oficial, ca a decis suspendarea meciului amical cu Romania, programat la 10 august, la Bucuresti, dupa demiterea selectionerului Sergio Batista.

"Dupa o discutie telefonica intre Sergio Batista si presedintele AFA, Julio Grondona, Batista a lasat la latitudinea Comitetului Executiv decizia privind activitatea sa la conducerea echipei nationale. Astfel, Comisia Nationala de Selectie a decis rezilierea contractului lui Sergio Batista si suspendarea meciului amical cu Romania, din luna august", a anuntat AFA, pe site-ul oficial.

Meciul amical Romania - Argentina era programat la 10 august, la inaugurarea Arenei Nationale.

Federatia Romana are 2 saptamani in care sa caute un nou adversar pentru inaugurarea noului stadionul, National Arena. O posibila varianta ar fi o alta tara din America de Sud, Uruguay, echipa ce a castigat Copa America, turneu in care a invins chiar Argentina.

Unul dintre motivele pentru care Argentina a anulat amicalul cu Romania ar putea fi presiunile celor doi granzi din Spania, Real si Barcelona, scrie ProSport. Pe 14 august, adica la patru zile dupa Romania - Argentina, se joaca Supercupa Spaniei, iar Real si Barcelona nu vor ca jucatorii sa se accidenteze intr-o partida amicala. In discutie au fost Messi, Gabi Milito si Mascherano, de la catalani, si Di Maria, Gago si Higuain, de la "galactici". Argentina ar fi pierdut 900.000 de euro daca ar fi acceptat sa bifeze amicalul fara Messi, Mascherano sau Higuain.

Gica Popescu a declarat imediat dupa aflarea vestii ca anularea meciului a fost acceptatata si din cauza presiunilor Barcelonei si Realului: "Nu ar fi fost mai bine daca Argentina ar fi venit fara vedetele ei, pentru ca fanii au platit ca sa ii vada pe Messi si ceilalti"

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii