Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:16 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Amenzi în valoare de 9000 de lei. Acţiune a poliţiştilor privind transportul public de persoane

ro

15 Jul, 2016 16:15 1482 Marime text
În perioada 11 – 17 iulie, Poliţia Rutieră desfăşoară, pe raza judeţului Tulcea, o acţiune pentru prevenirea şi combaterea abaterilor săvârşite de conducătorii de autovehicule destinate transportului public de persoane.
 
În cadrul acţiunilor desfăşurate, poliţiştii rutieri au identificat un bărbat de 44 ani, din Tulcea, care conducea un auto marca Iveco pe strada Elizeului din municipiu, cu care transporta pasageri pe ruta Nufăru – Tulcea, fără a le elibera bilete de călătorie pentru sumele încasate de la aceştia, dar înaintându-le în schimb o hârtie scrisă de mână cu menţiunea destinaţiei şi valoarea traseului. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional în valoare de 9000 lei în conformitate cu  Hotărârea Guvernului nr. 69/2012, privind stabilirea încălcărilor prevederilor regulamentelor (CE).

În ziua de 13 iulie, poliţiştii Serviciului Rutier au identificat un bărbat de 28 ani din Tulcea, pe strada Mahmudiei din municipiu, care desfăşura activităţi de transport public de persoane cu un auto marca Mercedes pe ruta Agighiol –Tulcea. Conducătorul auto înainta  pasagerilor o hârtie scrisă de mână în schimbul banilor pentru biletele de transport. Şi acesta a fost sancţionat contravenţional în valoare de 9000 lei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii