Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:05 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ambulante pentru pensionarii protestatari

ro

12 May, 2010 16:29 885 Marime text

Două ambulanţe au fost solicitate la Palatul Cotroceni, unde are loc protestul pensionarilor, după ce unora dintre participanţii la acţiunea de protest li s-a făcut rău. Managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov, Alice Grasu, a declarat că nu ştie exact care este starea persoanelor pentru care a fost solicitată ambulanţa, la locul protestului fiind deja trimise două echipaje cu medic şi asistent.

Pensionarii care pichetează Palatul Cotroceni au forţat gardurile de protecţie şi au ajuns la intrarea în curtea instituţiei, astfel că jandarmii au mutat cordonul de ordine în faţa intrării în sediul Preşedinţiei. În timpul îmbulzelii create după forţarea gardurilor de protecţie, mai multor pensionari care participă la protest li s-a făcut rău. O ambulanţă care trecea prin zonă a oprit pentru a acorda îngrijiri medicale unei femei.

Cu puţin timp înainte de forţarea cordonului de ordine, o delegaţie a protestatarilor a fost invitată la discuţii de către reprezentanţii Administraţiei prezidenţiale. La ora transmiterii acestei ştiri delegaţia pensionarilor discută în sediul Preşedinţiei. Protestatarii cer demisia preşedintelui Traian Băsescu, pe care îl acuză că i-a înşelat, huiduie şi strigă "unitate".

Sursa: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii