Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:40 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ambasadorul Marii Britanii în România reacţionează la scandalul Sky News

ro

14 Aug, 2016 16:52 2161 Marime text
Ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, Paul Brummell, le-a oferit un răspuns internauţilor români care i-au cerut o reacţie oficială a diplomaţiei britanice privind scandalul generat de reportajul jurnalistului Stuart Ramsay despre traficul de arme din ţara noastră.
 
Jurnalistul Emanuel Roşu l-a întrebat pe ambasadorul britanic, printr-un mesaj postat pe Twitter, de ce nu a făcut Ambasada Marii Britanii de la Bucureşti niciun comentariu în legătură cu scandalul provocat de reportajul trucat al televiziunii Sky News. Paul Brummell a amintit că postul de televiziune Sky News este deţinut de o entitate privată, iar prin urmare reprezentanţii guvernului britanic nu pot comenta activitatea jurnaliştilor acestei televiziuni, scrie News.ro
 
Totodată, ambasadorul a precizat că „Marea Britanie apreciază cooperarea cu autoritrăţile din România în ceea ce priveşte combaterea ameninţării traficului ilegal de arme, carne vie şi droguri”.
 
Amintim că, vineri seară, s-a decis arestarea preventivă a lui Atilla Csaba Pantics şi Levente Pantics, precum şi a intermediarului Mihai Aurelian Szanto, pentru infracţiunile de constituire a unui grup infracţional organizat, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi comunicarea de informaţii false. Cei trei cetăţeni români au apărut în reportajul trucat al jurnaliştilor Sky News despre traficul ilegal de arme, în care au citit scenariul prezentat de echipa de producţie a lui Stuart Ramsay.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii