Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:23 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ambasadorul Hans Klemm invită românii să participe la concursul video online „Antreprenorul Lunii” (video)

ro

14 Mar, 2016 23:26 1237 Marime text
 
Ambasada Statelor Unite ale Americii a anunțat astăzi că începe concursul video online „Antreprenorul Lunii”, care se va desfășura până pe 19 mai. Potrivit reprezentanților ambasadei, scopul concursului este să crească numărul tinerilor români care au cunoștințe despre antreprenoriat și să promoveze exemple de practici antreprenoriale.
 
Astfel, în fiecare săptămână, va fi selectat un câștigător care va obține un premiu de 100 de dolari pentru ideea antreprenorială înscrisă în concurs prin intermediul unui clip video. În fiecare săptămână, de luni până vineri, TechLounge, partener al Ambasadei SUA în organizarea acestui concurs, va publica un clip video de 1-2 minute pe pagina de Facebook Innovation Labs, la: https://www.facebook.com/ILabsRo. Fiecare clip video îl va avea drept protagonist pe unul dintre "Antreprenorii lunii" (EOM) desemnați de Ambasada SUA în 2015, care își va prezenta afacerea și va adresa tinerilor "Întrebarea săptămânii".
 
La concurs pot participa persoanele care locuiesc în România și au împlinit 18 ani filmând un scurt clip video cu ei răspunzând la „Întrebarea săptămânii”, publicând clipul video pe profilul personal de Facebook și folosind în postare hashtag-urile „AntreprenorulLunii” și #numele.
 
În fiecare vineri va fi selectat un câștigător pe baza comentariului său video. La finalul concursului, toți câștigătorii vor fi invitați la o recepție dedicată antreprenoriatului, organizată la București și se va selecta un câștigător al marelui premiu.

„Bun venit la concursul Antreprenorul Lunii! În fiecare lună a anului trecut Statele Unite ale Americii a recunoscut realizările extraordineare ale antreprenorilor români. Prin viziunea și perseverența lor, aceste femei și acești bărbați au adus o mare schimbare în societate. Ei au început afaceri în toate domeniile – de la ambalaje industriale și mobilă, la producția de vin și agricultură. De la educație și sănătate, la turism și ceasuri inteligente. Aflați mai multe despre aceste proiecte și participați la concurs postând videoclipul vostru pe Facebook cu hashtag-ul #antreprenorullunii. Vor exista premii săptămânale și un mare premiu la finalul consursului. Gândiți și acționați ca un antreprenor! Descoperiți regulile jocului la antreprenoriatullunii.ro!”, este mesajul transmis pe Facebook într-un video de către ambasadorul SUA la București, Hans Klemm. 



 
 
#AntreprenorulLunii contest launch - The US Ambassador in Roma...

The US Ambassador in Romania, Hans Klemm, has started the countdown for the #AntreprenorulLunii conte

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii